Informacije o prodavaonici

CPU Infotech
Jošani bb
77220 Cazin
Bosnia and Herzegovina

Nazovite nas:
+387 37 512 850

Faks:
+387 37 512 850

comp@bih.net.ba

Samsung usisivač VCC4320 S31

109,00 BAM
s PDV-om
Navedena cijena je isključivo za plaćanje gotovinom, pouzećem i virmanom

Snaga 1600 W, Usisna snaga 350 W, Rad bez vrećice, Twin Chamber sistem, Kapacitet posude za prašinu 1,3L, Dužina kabla 6m, Zaštita od usisavanja krupnih predmeta, Teleskopska cijev.

 

Količina

Usisivač Samsung VCC4320S31 1600W-Cyclone

Sve možete da obavite u tri jednostavna koraka.
Pražnjenje posude nakon čišćenja može da bude najneprijatniji dio tog zadatka. To nije slučaj sa Samsung posudama koje omogućavaju lako pražnjenje. Sve možete da završite u tri jednostavna koraka. Samo pritisnite dugme, izvucite posudu za prašinu i istresite je jednostavnim pokretom zgloba. Bez muke i prosipanja – samo čistija prostorija na jednostavniji način.

Dišite lako. Doslovce.
Samsung koristi HEPA filtraciju kako bi ispušni vazduh tokom usisavanja bio što čistiji. Prikupljanjem mikro čestica, kao što su prašina i drugi alergeni poput polena i buđi, HEPA filteri obezbjeđuju mnogo čistije i zdravije okruženje. Štaviše, Samsung HEPA filteri posjeduju certifikat o kvalitetu izduvnog vazduha i kapacitetu emisije koji je izdao SLG, ugledni njemački institut za testiranje i certifikaciju. Neki od naših filtera za kućne grinje i alergene također su certificirani.

Dvije komore, dvostruko čišćenje.
Jedinstveni sistem kompanije Samsung sa dvije komore TM podrazumijeva dijeljenje normalne komore za prašinu na dva odjeljka, čime se poboljšava čišćenje i obezbjeđuje dugotrajniji rad. Velika snaga usisavanja omogućava cirkulaciju čestica prašine kroz ciklonsku putanju vazduha u unutrašnjoj komori i odvajanje prljavštine i ostataka iz vazduha. Kao rezultat toga, veće čestice prašine zadržavaju se u spoljnoj komori dok je ne ispraznite. To također znači da Samsung usisivači sa dvije komore ne zahtijevaju korištenje nepraktičnih i skupih izmjenjivih kesa koje stvaraju nered.

Ekonomičan i jednostavan proizvod
Veliki nedostatak standardnog usisivača sa vrećom na prašinu jeste to što korisnik stalno mora da kupuje nove kese i da ih menja. Меđutim, uz Twin Chamber System™ više ne morate da ulažete dodatne napore da biste pronašli i kupili prave vreće za prašinu za svoj tip usisivača

 

 

 

Podaci

Proizvođač
Samsung